Årets første fotballturnering 


Årets første Knøtte-og miniturnering for Rissa og Leksvik gikk av stabelen på lørdag i Vanvikanhallen. Brus, potetgull og sjokolade var byttet ut med smoothies, lapskaus og toast. På dette arrangementet med gikk det 150-200 toast og ca 24kg lapskaus. 

Å beregne vaffelrøre er spesielt vanskelig. På de tre arrangementene sunt, raskt og økonomisk er utprøvd er erfaringen at det blir for lite røre. Tips kan være å be mer vaffelrøre fra foreldrene enn man tror det vil gå,  eller å kjøpe inn ekstra av ingrediensene til vaffelrøren så man kan lage underveis. Hvis dere bruker oppskriften på den grove vaffelrøren, som står i bloggen her, har vi god erfaring med å fryse ned det som blir til overs. Den kan stekes på et annet arrangement i nær fremtid i stedet.

På arrangementet til Vanvik IL hadde de en fin vri på fruktbegerene. De skar frukt i mellomstore biter og la dem i poser med ziplås i stedet for fruktbeger. Det er et godt tips både fordi det kan være vanskelig å skaffe beger og fordi det er mer hygenisk. På dette arrangementet med 250-300 unger i aktivitet fikk de solgt ca 150 fruktposer. 

Takk til Vanvik IL som hjelper oss å lage sunnere idrettsarrangement for ungene våre (og oss voksne).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s