Steinkjer cup, noe for alle!

For fem år siden hadde jeg mitt første møte med Steinkjer cup i handball. Den gang var jeg langt fra imponert over kiosk og mattilbudet deres. Jeg husker enda med gru de vasne grillpølsene med pulverpotetmos. Heldigvis er den gang da og ikke tilfellet i 2018. Jeg vil skryte av måltidene vi fikk, og over at de solgte frukt og smoothies i kioskene sine. Jeg er helt sikker på at dette bidro til en bedre idrettslig opplevelse for alle de 250 lagenes spillere som deltok.

Takk for mat!

2 kommentarer om “Steinkjer cup, noe for alle!

  1. Takk for den positive omtalen, Veronika! Vi har også vonde minner fra den vasne potetmosen og de slappe pølsene, og derfor bestemte vi oss for å gjøre noe med det. Vi har nå funnet en meny som vi får gode tilbakemeldinger på. Frokost med kokte egg og havregrøt i tillegg til vanlig brødskive og pålegg. Middager som de aller fleste liker; kyllinglår med ris, poteter, pasta og salat på lørdag, og hamburger med tilbehør på søndag. Vi har også tilrettelagt for de som har ulike allergier i både kiosker og i kantina. Et sunt måltid er viktig for gode idrettsprestasjoner og humøret – og det merker vi. Vi håper dere vil komme tilbake til neste år også!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s