Håndballavslutning med fysisk aktivitet og sunn kveldsmat

Når Rissa håndball velger å lage en felles avslutning for sine utøvere er det gjort ut i fra en helhetlig tanke. Først legges det opp til en treningsøkt med Byåsen elite treneren Asgeir Halten. Deretter spilles det kamper der jenter spiller mot gutter og seniorspillere spiller showkamp mot juniorspiller. Kvelden avsluttes med et felles måltid som står i stil med kvaliteten på resten av arrangementet. Et måltid som fremmer helse og mestring.

Disse tre utøverne synes jeg er beviset på at Rissa håndball hadde en vellykket avslutning.

Gå gjerne inn på http://idrettsmat.com

Der finner dere tips og et kalkyleark som kan spare dere tid og krefter hvis dere også vil arrangere en sunn håndball avslutning i din klubb. Eller hvorfor ikke bare invitere på en sunn kveldsmat for ditt lag eller klubb?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s