Tips til matkasse under turneringershelger

Det kan være vanskelig å vite hva som kan være lurt å sende med ungene sine når de drar på turneringer uten oss foreldre. Bildet over er et eksempel som J-14 fikk av treneren sin før Steinkjer Cup. En tom isboks fylt av frukt, barer og smooties krever ingen kjøling. Den tåler godt romtemperatur over litt tid. Isboksen rommer mye og er enkel å oppbevare. Mange av jentene fulgte eksempelet. Dette bidro til at de slapp å stresse til frokost, at de hadde noe mettende til kvelds og mellom måltidene under cup-helga. Dette bidro igjen til at treneren hadde jenter med energi under hver og hele kampen. Det var ingen klager på kvalme, slapphet, hodepine og andre symptomer på lavt blodsukker. Så hvorfor ikke oppfordre ditt barn/ungdom eller lag til å gjøre noe det samme før Eat, Move, Sleep, Bergstad-cup, Skandia-cup eller lignede?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s