En kveld til inspirasjon


På onsdag var vi invitert på temakveld med Sør-Trøndelag idrettskrets. Temaet var selvfølgelig sunn idrettsmat. Det er kult at vårt nettsted blir brukt på brosjyren deres som sted for tips til sunne idrettsarrangement. På temakvelden holdt Bente Kulvik Bremseth et inspirerende innlegg om kosthold og barn i aktivitet. Et godt tips fra henne var å selge Litago sjokomelk i stedet for brus ved idrettsarrangement. Litago inneholder en god balanse av næring et barn trenger på turneringsdager. Vil dere lære mer om det hun brenner for anbefaler vi sidene på bildet.

Vi anbefaler også å sjekke hva Malvik turn gjør for å arrangere sunne og økonomiske arrangement. De hadde spesielt et godt tips vi i Rissa kommer til å prøve. De hadde kjøpt et par store plastikkbeholder med kran på hos en hyttebutikk. På sine arrangement fyller  de disse med lett blandet rød eller gul saft. Dette selger de for 5kr koppen og tjener gode penger på det. Mer enn på brus, som forøvrig har vært en ikke ting i tre-fire år på deres arrangement.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s