Idrettsmat for alle

Innkjøp og forberedelser er gjort. Menyen i er lik den i fjor med unntak av at vi har Turbopølsene til FosenKjøtt fast på menyen i år. FosenKjøtt vant nettopp bronse i NM for kjøtt med ribben sin. Vi kjøper pølsebrød lokalt også. De blir bakt av FruNelik og er grove. Vi er stolte over å kunne bruke produkter fra lokale matprodusenter på våre arrangement.

På dagens arrangement får vi bekreftet våre erfaringer fra tidligere år. Ungene våre drikker gjerne smoothies og de er veldig glade i frukt og grønnsaker. Det er bra det er lørdag og åpne butikker slik at vi ikke går tom. Vi har 8 kamper i dag og solgt 12 bananer, 12 epler, 5 poser sukkererter, 5 pk druer, 1,5 gulrøtter og 12 pærer. Dette utgjør ca 35 frukt- og grøntbeger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s