Åpen kiosk ved fotballbanen til Rissa fotball og kick off i Skaun handball

Da er det like før sesongslutt for fotballen i Rissa IL. Det har vært en spennende og givende sesong for spillere og foreldre. Rissa fotball har satset helhetlig på kosthold i denne sesongen. Vi har hatt åpen kiosk på fotballbanen fem dager i uka. Vi har hatt ett lite, men bevist utvalg av varer. Menyen har bestått av smoothies, grove vafler, grove toast, kaffe, hel frukt og bønnebrownies. Dette er varer som det er enkelt for foresatte å håndtere og krever et minimum med dugnadstimer. Inntekten har variert etter antall lag som har trent, været og om det har vært kamper. Vi tjener best på dager med kamper og når de yngste trener. Generelt er det mest å hente når de yngre spillerne er aktive. Da er det flest tilskuere og foresatte som er med på treningene. De er de mest kjøpevillige.

Fotballsesongen for de under 12 år ble i Rissa ble avsluttet forrige helg med den gjeve Eat Move Sleep-cupen. BANA og Norges fotballforbunds satsing på kosthold, søvn og aktivitet. 450 spillere deltok i ruskevær på Langsand.

Cupen er populær og her ser dere fem glade jenter på ett av Rissas mini jentelag.

Straks er det tid for vinteridretter og hallidretter. Det byr på muligheter for lag og klubber som ønsker å tenke litt sunnere. På tirsdag skal Idrettsmat for alle til Skaun handball. De har underskrevet intensjonsavtalen til Idrettsmat for alle. På tirsdag blir det kick off for spillere og foresatte. Der vil vi bidra med våre erfaringer og se på dette ut fra deres forutsetninger. Vi vil sammen se på hvordan de kan gi sine spillere og tilskuere et sunnere kiosktilbud. Et kiosktilbud som ikke krever mange flere dugnadstimer og som gir penger i klubbkassa. Vil din klubb ha tips eller kanskje besøk? Gi oss beskjed på bloggen eller Facebook, så snakkes vi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s