Sunt=lønnsomt

Det er resultatet etter at Leksvik IL arrangert knøtte- og miniturnering i fotball i Helga.

Idrettsmat for alles ambassadør i Leksvik, Rune Sandø, bidro til at det ble servert både fiskeburger og lapskaus på arrangementet. Fiskeburgere fra KriFo Fisk på Roan er blitt en hit på idrettsarrangement i Indre Fosen. Fiskeburgene er populære blant store og små og enkle å tilberede for kjøkkenkomiteene. FosenKjøtt sin lapskaus er også enkel å håndtere og å selge.

Leksvil IL fikk solgt nesten 100 fiskeburgere og over 50 liter lapskaus.I tillegg solgte de sunne vafler og ca 200 beger frukt. Alt dette førte til økning i overskuddet i år også. Konklusjon: Sunne menyer er lønnsomt, og det gir oss glade barn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s