Idrettsmat for alle og vår intensjon

Dette er det vi ønsker å oppnå med vårt arbeid. Vi ønsker at flest mulig klubber og idrettslag ønsker å stå sammen og jobbe for punktene i vår intensjonsavtale. Rissa IL og Fjellørnen IL har styrebehandlet intensjonsavtalen og signert den. 


Skal vi tro på tilbakemeldingene vi fikk på Leksvik-martnaen er det mange flere idrettslag og klubber som bør være interesserte å signere vår intensjonsavtale. I helga møtte vi utrolig mange foreldre og besteforeldre som håpet at deres barn/barnebarns idrettslag/klubb som mener at dette arbeidet er meget viktig.

Vi hjelper dere gjerne i oppstarten. Det er bare å ta kontakt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s