På frieri i Roan

I dag har «Idrettsmat for alle» vært på frieri i Roan. Rune Sandø og undertegnede hadde en avtale med Jon Forfod, dagligleder ved KriFo Fisk AS. 


Målet var å finne ut om KriFo Fisk er villige til å samarbeide med oss om å produsere en fiskeburger som har et ernæringsmessig rett næringsinnhold. En fiskeburger som er lett og tilberede og som gir penger i klubbkassa til idrettslag.


Målet viste seg å være veldig realistisk. KriFo Fisk AS har allerede i dag denne fiskeburgeren og de er opptatt av det samme som oss; sunne og ærlige matvarer til folket. 60% fersk fisk fra Fosen. Hovedsakelig lyr og hyse med saltinnhold etter Helsedirektoratet bestemmelser.  Denne blandingen er allerede i produksjon og de vil samarbeide med oss. «Idrettsmat for alle» gleder oss til å formalisere dette samarbeidet slik at denne fiskeburgeren blir lett tilgjengelig for alle lag og foreninger som ønsker å selge sunne og ærlige matvarer til barn og unge på sine arrangement. 


Da er det bare å finne den rette anledningen til å introdusere fiskeburgeren til KriFo Fisk med FruNeliks hamburgerbrød. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s