Fotballtrening, fellesmåltid, fellesskap

Hovedtreneren til Rissas gutte-12 samlet guttene til fotballtrening, fellesmåltid og fellesskap i dag. Et meget godt initiativ. 

Slike initiativ fører med seg så mye positivt. 21 blide gutter lekte seg på gressmatta, mens fire fedre veiledet og inspirerte. På kjøkkenet jobbet flere foreldre med å varme gryte og kutte frukta guttene hadde med. Flere foreldre ser på guttene og prater med andre foreldre. Så serveres det et fellesmåltid med varm gryte og guttene utfordres på en quiz. Det er god stemning, hyggelig prat og det er ingen tvil om at et slikt arrangement styrker relasjoner mellom spillere, trenere og foreldre. Relasjoner som er viktige for videre idrettsglede og videre interesse for å spille på lag.


Ja, ja! Men det er så vanskelig å finne tid til slikt. Døgnet har bare 24 timer.

Ja døgnet har bare 24 timer, men et slikt arrangement krever ikke så mye ekstra. Det krever en samtale trenerne seg i mellom for å legge en plan for treningsøkta, en oppkvinne som legger ut info på Facebook og har ansvaret for påmelding, en foreldre som bestiller ei gryte og tar ansvar på kjøkkenet og at noen av oss andre av foreldrene bidrar før og eller under måltidet. Det er en meget velbrukte tid. Denne tiden er med på å bygge god fremtidig folkehelse for alle involverte. 

Takk til trenere, oppkvinne og kjøkkenhjelpa for at dere tok dere tid. Vel investert! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s