Stiftelsesmøte for Idrettsmat for alle

Idrettsmat for alle logo til bruk pdf

06.04.2017 hadde vi stiftelsesmøte for frivillighetsorganisasjonen Idrettsmat for alle på Smørehallen i Rissa.

Dette medfører at Idrettsmat for alle ikke lengre er et prosjekt. Vi er nå oppført som et frivillig lag/forening i Brønnøysundregisteret.

Det er mange som er interessert i å legge ned dugnadsarbeid i Idrettsmat for alle, og i dag fikk vi dannet et styre som består av mange kunnskapsrike ildsjeler på området. Styret til Idrettsmat for alle består av leder Veronika Aune, nestleder og en av tre kokker i styret Stig Bjørnar Mandal. De to andre kokkene er Rune Sandø og Bjørn Erik Vangen. Vi har vår egen ernæringsfysiolog Bente K. Bremseth, sykepleierkompetanse fra Berit Kimo, pedagogkompetanse fra Magni Rabben og Anne Marte Paulsen og vi har næringsutviklings-kompetanse gjennom Tore Solli. I tillegg har fått Kjell Fætten til å bistå oss med regnskapet.

Kompetansen og erfaringene vår vil vi bruke til å overbevise alle lag og foreninger, som jobber med barn og unge, til også å satse på helse. Ikke bare gjennom trening, men også gjennom kosthold. Målet er at brus blir like fjernt fra kiosktilbudet på kulturarrangement for barn og unge, som scenarioet at noen kommer inn i en restaurant og setter seg til å røyke.

Alt vi erfarer vil dele med dere slik at dere også får lyst til å spille på lag med oss gjennom å signere vår intensjonsavtale.

Vi har mange planer for våren og sommeren. Dette innebærer blant annet deltakelse på Rissa-martnaen, Leksvik-martnaen og Trøndersk matfestival.

Dere hører snart fra oss igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s