Overskuddet fra kiosksalget har økt, det sunne lønner seg.

I midten av mars hadde Rissa håndball årsmøte sitt.Der ble regnskapet fra 2015, det året vi sånn smått startet med en kiosk uten brus, snacks og gotteri, sammenlignet med 2016. Resultatet viser at det er lønnsomt for Rissa håndball å tilby frukt eller grønt, smooties, tacowraps og grove vafler, tacogryte, sportsbarer, grove grønnsaks- eller frukt/bærkaker og lapskaus. Det ga klubben et økt overskudd på kiosksalget ca 40%. Resultatet kan ikke bortforklares med at vi har hatt flere arrangement i 2016. Dette fordi vi denne sesongen hadde færre arrangment og aktive spillere i klubben.


Vi tror det økte overskuddet kommer av at vi foreldre er villig til å bruke mer penger på varer vi mener er bra for ungene våre. Vi synes det er fint å være på et arrangement der vi slipper å si: «Nei du får ikke mer sjokoladekake. Du har fått et stykke.» Eller: «Det er tirsdag i dag. Da kjøper vi ikke brus.» Vi liker å se ungene våre knaske på ei gulrot. Det føles rett og derfor er vi villige til å legge igjen mer penger i klubbkassen også.


Vi i Idrettsmat for alle gleder oss nå til å følge Rissa fotballs satsing på Åsly kunstgressbane. De har ambisjoner om å tilby spillere og tilskuere sunne kioskvarer mandag til fredag fra 17-21 hele sesongen. Vi vil bli veldig overrasket hvis ikke dette viser seg å være veldig lønnsomt for klubben både med tanke på økonomi og helse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s