Idrettsmat.com – siden for dere som ønsker hjelp til å planlegge sunnere kiosker

img_1985-1

Idrettsmat.com

Da begynner det siste delmålet med sunt, raskt og økonomisk å ta form. På nettstedet Idrettsmat.com vil dere finne alle oppskriftene som er postet i denne bloggen lagt inn i beregningsark. Beregningene er ikke vitenskap, men de tallene vi har forholdt oss til når vi har planlagt våre arrangement.  De er pekepinner på behov for mengder av en vare man må kjøpe inn for å lage fruktbeger, wraps med mer.

Været, aldersgrupper og hvilke kjøpsvaner de har fra før påvirker salget i en kiosk. I starten kan dessuten det nye kiosktilbudet slå begge veier. Det sunnere tilbudet kan være en suksess fra første dag, eller salget kan gå tregt.

Etter hvert vil denne bloggen og Idrettsmat.com til å bli nøye lenket sammen. Oppdateringer kommer til å bli postet på nettet. Tanken er at Idrettsmat.com skal fungere som hjelpverktøyet for alle som ønsker å utvikle sunnere kiosker i sine foreninger og lag. Idrettsmatblogg.com derimot vil fungere som nyhetskanal.

For at Idrettsmat.com skal bli en side vi kan ha hjelp av i mange år fremover, håper vi flere vil dele erfaringer og oppskrifter med oss. Erfaringer og oppskrifter tas derfor imot med stor takk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s