Best på sunne kiosker i Norge!

Vibeke S. sand (bildet over) og Marianne Åsheim hadde en flott lørdag på Ullevål panomrama: I helga var 34 EAT MOVE SLEEP-ambassadørklubber vært samlet på kick-off på Ullevaal stadion. Ambasadørklubbene har sunne mat- og drikkealternativer tilgjengelig hele året og jobber sammen med Bama og NFF for å spre kunnskap om viktigheten av fysisk aktivitet, sunt kosthold og nok søvn. Rissa ble flere ganger trukket fram som et godt eksempel på hvordan man kan skape sunne alternativer, både av ledelsen i Bama og Oddbjørn Hjelmeseth leder av EatMoveSleep. Erik Loe, Kommersiell direktør i NFF og Frode Grodås var også til stede sammen med flere i ledelsen fra Bama. Vibeke holdt ett innlegg om Idrettsmat og dette ble veldig godt mottatt av de andre klubbene som var der. Vi fikk mange gode til tilbakemeldinger etterpå, og alle klubbene tok med seg matmanifestet hjem til sine klubber. Etter en svært innholdsrik fagdag, var det klart for festmiddag og prisutdeling. Det var her Rissa fikk sin utmerkelse for sin jobb med sunn idrettsmat og ble belønnet med heder, ære og forklær. Vi gleder oss  til oktober når vi skal arrangere EatMoveSleep i Rissa og det kommer til å skje mye i regi av Bama og NFF også før den tid. Sett av 07.10 og 08.10.17. Da blir det fotballfest i Rissa. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s