Kulturuke for Indre Fosen og flott omtale fra Gjensidigestiftelsen.

Det er ei stund siden det er blogget på denne siden. Det har ingenting med at det ikke skjer noe, mer fordi det ikke er så lett å blogge om planer. Planer for videre arbeid med prosjektet  våren 2017.

Intensjonsavtalen vår er skrevet ferdig og det grafiske designet er klart. IDS grafiske skal ha dette med mer klart i løpet av uka, og det blir topp. I forbindelse med kulturuka til Indre Fosen vil Idrettsmat for alle dukke opp i Rissahallen lørdag 4.2 og i Leksvikhallen 5.2. Her skal vi demonstrere og reklamere for hvor enkelt et idrettsarrangement kan bli mange ganger sunnere, uten at man taper en krone i inntekt til klubbene. Dette gleder vi oss til.


Enn så lenge gleder vi oss over den flotte omtalen vi har fått i Gjensidigestiftelsen egen kokebok for et tryggere, sunnere og mer aktivt samfunn. Vi er stolte over at vårt prosjekt ble funnet så viktig at vi fikk plass i denne boken. Det inspirer oss og vi håper at innen sommeren har vi fått ti idrettsklubber til å skrive under intensjonsavtalen for sunnere idrettskiosker. Sammen blir vi enda bedre.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s