På besøk hos selveste Rosenborg

Etter intervjuet med Pål Andre Helland. Elias Aasan, Emma Kimo Esseløv, Emma Vangen og Marius Mandal.

Etter over et år med feiling og læring angående raske, sunne og økonomiske idrettsmatmenyer, ble en aldri så liten drøm oppfylt i dag. I dag fikk vi anerkjennelse fra Rosenborg gjennom spesielt Gøran Sørloth, Trond Alstad,  Pål Andre Helland og ikke minst RBKs egen kostholdsekspert Henning Svendsen. I dag tok de seg tid til at fire unge idrettsutøvere fra Rissa og Stadsbygd IL kunne intervjue dem om hvorfor brus, sjokolade og potetgull ikke bør selges på idrettsarrangement. Hele seansen ble omhyggelig filmet av Erik Jakobsen, og vi gleder oss virkelig til å presentere resultatet. Enn så lenge, ha ei idrettshelg full av kos med frukt og grønt.

Emma Vangen og Marius Mandal intervjuer RBKs, det svenske fotball-landslaget og selveste Zlatans kostholdsekspert, Henning Svendsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s