Meny for en til to håndballkamper

Vi ønsker at menyene våre skal være sunne og enkle i Rissa håndball. De skal føre til penger i kassen og full fart på håndballbanen.I helga gjorde vi et forsøk på å legge litt mer arbeid enn vi tror det er nødvendig for to kamper. Vi smurte noen tacowraps i tillegg til en til to-kampers menyen vår. Vi ville teste om det er et marked for at folk kjøper med seg kveldsmat hjem. Det var det ikke denne kvelden i hvert fall. Erfaringen ble derfor at vi ikke skal legge mer arbeid i ting enn vi må. Rissa håndball kommer derfor til å kjøre følgende enkle og sunne meny denne sesongen, når vi skal arrangere en eller to håndballkamper:

 Idrettsmat for alle logo til bruk pdf

KAFFE……………………………………………….. 10 KR

SAFT………………………………………………….. 5 KR

SMOOTIES/

ET GLASS SMOOTIES………………………….. 20/15 KR

CRISP&CEREALS…………………………………. 20 KR

VAFFEL……………………………………………….. 25 KR

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s