Idrettsmat for alle

Da har vi fått laget oss en egen logo og gått fra Sunt, raskt og økonomisk til Idrettsmat for alle. En stor takk til Turid Hafsli Hagen på IDS grafiske for å ha utarbeidet den nye logoen vår.

Idrettsmat for alle logo til bruk pdf

Prosjektmidlene vår en nå brukt opp og sluttrapport sendt til Gjensidigestiftelsen. Vi er veldig takknemlige over støtten fra Gjensidigestiftelsen. Den har vært til god hjelp.

Gjennom dette prosjektet har vi erfart en rekke ting og endt opp med at vårt fokus skal handle om Idrettsmat for alle. Utover høsten vil vi fortsette å blogge her. Rissa håndball vil komme med tips om hva vi kan lage, og hvordan vi tilbyr spennende Idrettsmat for alle gjennom våre hjemme-arrangement denne sesongen. Etter hvert vil vi også presentere et kalkyleark som skal forhindre svinn og være til hjelp i planlegging av innkjøp til fruktbeger og tacogryte m.m. Vi håper at dere vil fortsatt å la dere inspirere til å prøve ut nye og sunnere alternativ til kiosken på idrettsarrangement. Vi må ikke glemme det Oddbjørn Hjelmeseths sa om at vi kan utrette en stor forskjell. Vi kan redde Norge med vår innflytelse på kosthold og fysisk aktivitet. Lykke til!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s