På Ullevål stadion får du også kjøpt sunne kioskvarer.

Jeg ble så positivt overrasket og glad da jeg besøkte kiosken på Ullevål stadion. Her fikk jeg som kunde et reelt alternativ. Frukt, smooties og grove baguetter var lagt i førsterekka. De hadde sjokolade og brus også, men de sunne alternativene var virkelig til stede.

Dette tenker jeg er nok et bevis på at det vi i «idrettsmat for alle»tror på er det eneste rette. Så får det bare være sånn at kampen og spillet til Norge i dag ikke sto i stil med gleden over en sunn kiosk. Norge har spilt bedre fotballkamper enn mot San Marino denne kvelden, men potensialet er heldigvis på plass både for de unge spillerne og et matfokus som er helsefremmende. Heia Norge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s