Fotballcup i Hasselvika

Snart er prosjektet sunt, raskt og økonomisk over. Det begynner å bli tid for oppsummering. I dag var det Fevåg/Hasselvikas tur til å organisere årets nest siste fotballcup.

Fevåg/Hasselvika har gjort en flott jobb for å tilby oss et sunnere alternativ. Kiosken gikk tom for både det ene og det andre, og det er på mange måter bra. Det betyr at folk er villige til å bruke penger på sunnere mat. Når i tillegg komiteen i Hasselvika klarer å produsere på strak arm blir alle fornøyd. 

Vi som organiserer lapskausen må ta selvkritikk på at vi ikke leverer nok. Dette er faktisk blitt så populært at vi må øke på med mengde gryte. I Hasselvika var gryten med lapskaus og vegetargryte utsolgt før kl 13.00. Da hadde de solgt 30 liter gryte. 

Ellers solgt de påsmurte grove baguetter med stor suksess også. Det er bra! 

Foreløpig vil jeg derfor oppsummere slik: Alle arrangører for fotballcupene i år har gjort en kjempe jobb, og det vil overraske meg stort om de usunne alternativene innføres i kioskene etter at prosjektet er over. Tilbakemeldinger tilsier at alle er fornøyde med å kunne tilby sunn mat på disse arrangementene. Jeg hørte heller ikke om at noen savnet sjokoladekake i dag. Sjokoladekake kan man spise andre dager😃 Nå er det bare å få med flere, for dette er veien å gå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s